1.000.000 online persartikels gratis bij u thuis

Bent u voor een spreekbeurt op zoek naar een artikel dat enkele weken geleden in de krant verscheen? Wilt u een overzicht van alle persartikels die over Zoersel verschenen?
Als lid van de bibliotheek kunt u nu gebruik maken van GoPress, het online krantenarchief van alle Vlaamse kranten, Knack, Trends en Belga. Maak via het internet een bibliotheek-account aan en u bent vertrokken.

Via GoPress kunt u gratis artikels uit Metro, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, De Standaard, Het Belang van Limburg, De Morgen, De Tijd, Trends, Knack, Krant van West-Vlaanderen, Klasse & Wablieft vanaf midden de jaren negentig opvragen. Artikels van gisteren en vandaag zijn enkel in de bibliotheek te lezen. Breng dus gerust uw tablet of laptop mee naar de bibliotheek (enkel in Zoersel en Sint-Antonius) en doorblader online alle kranten. Vraag de juiste link aan de balie.

Om artikels thuis gratis te lezen heeft u een bibliotheek-account nodig. Surf naar onze online catalogus op zoersel.bibliotheek.be en klik in de rechterbovenhoek op 'mijn bibliotheek-aanmelden'. Iedereen dient zich de eerste keer te registereren aan de linkerkant van het scherm onder 'Nieuw bij Mijn Bibliotheek? Registreer je nu', ook al heb u in het verleden deze dienst al gebruikt. Vul de kaartgegevens en alle andere gevraagde gegevens in.

Heeft u al een account of hebt u er net één aangemaakt? Prima! U kan nu inloggen op de account en in de linkerbalk kiezen voor GoPress krantenarchief. Klik op het blauw onderlijnde Bibliotheek Zoersel om het krantenarchief te openen en aan de slag te gaan.

Meer info? bibliotheek@zoersel.be of 03/2980 722

Schrijvers op stal

Op donderdag 17 augustus zijn schrijver Walter Van den Broeck en muzikant Kris De Smet te gast bij Hoeveijs Den Achtersten Dries in Zoersel (Einhoven 23 - 2980 Zoersel). De lezing start om 19.30 uur. Reserveren is niet nodig én de inkom is gratis! Lees verder