De warmste week: ga voor €1 op blind date met een boek

Samen met de Bibburen nemen we deel aan de actie “De warmste week: Lezen for Life.”

Om deze actie te steunen, kan je vanaf 1 december op blind date met een boek. De opbrengst gaat naar de geregistreerde doelen van Music for Life die met taal, lezen en leesbevordering bezig zijn.

Hoe gaat het te werk:
1. Kom naar de bibliotheek. Kies een ingepakt boek uit. De woorden buiten op het pak helpen je een eindje op weg om te beslissen of het boek je zal aanstaan.
De boeken zijn persoonlijke aanraders van het bibliotheekpersoneel.
Let op: het gaat enkel om fictie boeken voor volwassenen.

2. Ga met het pakje naar de balie en laat het daar uitlenen. Ook al heb je reeds 5 boeken mee naar huis, dan mag je toch nog dit pakje uitlenen.

3. Stop 1 euro (of meer) in ons spaarpotje.

4. Verder gelden alle regels zoals je gewoon een boek zou uitlenen. Je kan het éénmaal verlengen als het niet is gereserveerd. Je kan het gewoon terug inleveren zoals je andere materialen.

Geen zin in de blind date, maar je wil wel steunen? Een vrije bijdrage is zeer welkom.

Winnende verhalen Junior Journalisten-Wedstrijd

Het Davidsfonds Zoersel-St.-Antonius-Halle organiseert elk jaar een schrijfwedstrijd voor alle leerlingen van het 5de en 6de leerjaar in Zoersel. Dit jaar moest iedereen aan de slag met het thema vriendschap. Een jury koos uiteindelijk deze 2 winnaars. Lees verder