Wedstrijd geocaching: win een Zoerselcheque van 50 euro!

Tijdens de digitale week van 20 oktober tot 5 november kon je bij ons je digitale horizon weer komen verruimen.
Het digitaal snufje 'geocaching' al eens geprobeerd? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een Zoerselcheque ter waarde van 50 euro.
Om iedereen genoeg de tijd te geven om te zoeken, loopt deze wedstrijd nog tot 6 januari 2018.

Geocaching-wedstrijd: win een Zoerselcheque van 50 euro

Wist je dat er over heel de wereld doosjes vertopt zijn die je kan gaan zoeken?
Zo'n doosje heet een geocache en kan je met gps-coördinaten gaan opsporen. Dit heet dan 'geocaching'.

Naar aanleiding van 40 jaar De Kiekeboes heeft de bibliotheek er 3 verstopt.
Als jij ze kan vinden en de vragen kan oplossen, maak je kans op een Zoerselcheque ter waarde van 50 euro.

Lees hier volledig na hoe je moet geocachen en hoe je kan deelnemen aan de wedstrijd.

Samen blokken in de bib

Loop je de muren op in je kot? Teveel lawaai thuis of afgeleid door het internet? Of haal je gewoon veel moed uit het samen studeren? Vanaf 27 december tot 30 januari kunnen alle studenten weer bij ons terecht. Lees verder