gepost op: 30 mei 2017

Wanneer bezoekt u meestal de bibliotheek? Is het een eerste stopplaats na het afhalen van uw kinderen of is het eerder iets voor na het avondeten? De meeste Zoerselaars vinden wel een momentje om één van onze bibliotheken een bezoekje te brengen. Toch vallen er misschien sommigen uit de boot.

Wij peilen dus graag eens naar uw gewoonten: wanneer komt u meestal naar de bibliotheek, wanneer kunnen we best de deuren openen en weer sluiten, bent u verder geholpen in een andere bibliotheek,..
Aan de hand van uw antwoorden evalueren we onze openingsuren en bekijken we waar lichte wijzigingen of verschuivingen mogelijk zijn. In de mate van het mogelijke trachten we rekening te houden met uw opmerkingen en/of bedenkingen.

Deelnemen aan de enquête kan online of vraag naar de papieren versie in de bib zelf.
Invullen duurt slechts enkele minuutjes.