Grote vakantieverkoop van 24 juni tot 1 juli

gepost op: 9 juni 2017

Heb je tijdens de vakantie aan vijf boeken niet genoeg? Misschien kan je tijdens onze boekenverkoop in juni wat extra leesvoer inkopen. Je vindt er romans, informatieve boeken, tijdschriften en dvd's voor jong en oud aan een kleine prijs.

Waar? Blauwe Zaal, naast de bibliotheek in St.-Antonius, Handelslei 47

Wanneer? van zaterdag 24 juni tot en met zaterdag 1 juli, telkens tijdens de openingsuren van de bib van Sint-Antonius (ma 13u-17u, woe 13u-17u, do 17u-20u, za 9u30-12u30)

info: T 03 2980 7 22 of bibliotheek@zoersel.be