Krijgt u geen mails meer aan van de bib? Check uw spaminstellingen.

gepost op: 3 juli 2015

Drie dagen voor het vervallen van uw uitgeleende materialen en wanneer er een reservatie klaarstaat, stuurt ons systeem automatisch een mailtje. Soms komen deze blijkbaar niet aan.

Wanneer dit gebeurt, is het aan te raden om uw spaminstellingen te wijzigen. De mailtjes worden wel degelijk verstuurd, maar worden soms verkeerdelijks als spam bestempeld. Zo komen ze in een spam-folder terecht of worden ze zelfs meteen gewist.

Voor telenet-klanten kan dit enkel via de webmail. Meer info op deze pagina.