Nieuw! Nik-nak boekjes.

gepost op: 18 april 2017

Nieuw in onze collectie: nik-nak boekjes!

‘Nik-nakboekjes’ bevatten eenvoudige (voor)leesverhaaltjes voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. De boekjes bevatten veel plaatjes plus tekst in zowel het Nederlands als een vreemde taal. De boekjes maken je spelenderwijs vertrouwd met woorden, uitdrukkingen en zinnen in een andere taal. Ze zijn gemaakt voor iedereen die – om welke reden ook – kinderen wil helpen om spontaan een andere taal te verwerven. En ze zijn een hulp voor ouders met kinderen die opgroeien in een taalgebied waarvan zij zelf de taal (nog) niet beheersen.

Kijk eens in onze catalogus: http://bit.ly/nik-nakboekjes
Je kan ze in Zoersel vinden bij de vreemde talen.