Zoersels schrijftalent Lenny Peeters - 28 maart 2018

Interview door Roderik Six

Lenny Peeters (°1975) is een prijswinnend schrijfster van kortverhalen uit Antwerpen met wortels in Zoersel. Ze groeide op en ging naar school in onze gemeente.

In 2008 won ze met ‘Familiegevoel’ de Flits Fictie-wedstrijd van Club Propaganda, en in 2010 met ‘Nanoseconde’ de verhalenwedstrijd van Uitgeverij Contact. Dochter (2017) is haar debuutroman. De titel van de roman verwijst naar het hoofdpersonage, een autistisch meisje dat in allerlei bizarre omstandigheden terechtkomt.

Tijdens een interview door schrijver Roderik Six vertelt Lenny over Dochter, haar leven als opkomend schrijfster en de invloed van Zoersel op haar verhalen.

wanneer: woensdag 28 maart om 20.00 uur
waar: bibliotheek Zoersel, Dorp 54
toegangsprijs: €2 in voorverkoop aan de bibliotheekbalie, €3 aan de kassa

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Met Bibburen op reis

In juli en augustus organiseert Bibburen verschillende lezingen en workshops met reizen als rode draad. Alle activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is aangeraden wegens beperkte plaatsen. Lees verder