Sinterklaas en Zwarte Piet op bezoek

Eindelijk is het weer zover. Sinterklaas en Zwarte Piet brengen een bezoekje aan de Bib van Zoersel om alle kinderen te ontmoeten. De dappere Zwarte Pieten en Slecht Weer Vandaag staan al te popelen om iedereen te zien. 

Mama’s en papa’s mogen uiteraard met je meekomen maar vergeet je niet in te schrijven.  Door de huidige corona-maatregelen, die groot en klein nu wel kennen, is het helaas niet mogelijk om iedereen te mogen ontvangen. 

De Sint heeft beslist om in blokken te werken om een te grote groep te vermijden. Je kan je inschrijven voor een bezoekje tussen 9-10 uur, 10-11 uur of 11-12 uur.  De inschrijvingen zijn beperkt tot 150 kinderen en je kan inschrijven tot 17/11/2021 om 15 uur.

Je wordt in de bib ontvangen door iemand van Gezinsbond Zoersel en er wacht een spel rond Sinterklaas en Zwarte Piet om samen met mama/papa te spelen.

Zijn de opdrachten tot een goed einde gebracht dan mogen jullie eindelijk een bezoekje brengen aan de Sint.  De kindjes die zijn ingeschreven krijgen een kleinigheidje mee naar huis.

Door de huidige Corona-maatregelen is het verplicht is om een mondmasker te dragen vanaf 12 jaar.

De inschrijvingen voor dit evenement zijn ondertussen afgesloten.