Zomerzoektocht 'met de bib den boer op'

Tijdens de zomer organiseren we een nieuwe zomerzoektocht langs landelijke wegen en velden. Al wandelend of fietsend ga je op zoek naar alles wat te maken heeft met landbouw en boerderij.

Tijdens deze tocht voor het hele gezin ga je op verschillende locaties op zoek naar een letter waarmee je uiteindelijk een woord kan vormen. De kleinere kinderen kunnen intussen speuren naar ontsnapte boerderijdieren.

Heb je het woord gevonden en weet je welk diertje er wel braaf bij de boer is gebleven? Dan maak je kans om 1 van de 3 geschenkmanden met streekproducten (twv 50 euro)  te winnen.

Haal je boekje met de route (6,5 km) en de stopplaatsen vanaf 1 juli af in 1 van onze 3 bibliotheken.
Onze route start aan de bibliotheek van Zoersel, Dorp 54, maar ergens anders inpikken op de route kan zeker ook.
Breng je deelnameformulier ten laatste op 31 augustus binnen door het af te geven aan de balie of het in de boekenschuif aan bib Zoersel te steken.

Je kan het boekje en kaartje ook hier afdrukken:
Boekje (2-zijdig afdrukken, omslaan langs korte kant)
Kaartje