Lid worden

Fijn dat je lid wil worden! Meld je bij je eerste bezoek even aan de balie en we maken jouw lidmaatschap in enkele minuten tijd in orde.

Lidkaart

Bij nieuwe leden koppelen we het lidmaatschap aan de identiteitskaart of kids-ID. Vergeet die dus zeker niet mee te brengen.

Heb je liever toch een plastieken lenerspasje? Dan kan dat ook nog. De eerste keer kan je het gratis mee krijgen.
Ben je dit kwijt en wil je het graag vervangen? Dan rekenen we € 2,5 aan.

Je kan deze lenerspas gebruiken in alle bibliotheken van Bibburen: Borsbeek, Malle, Ranst, Schilde, Wijnegem, Wommelgem en Zandhoven. Meld je wel in elke nieuwe bib even aan de balie om je lid te maken.

Lidgeld

Lid worden van onze bibliotheek is helemaal gratis.

Ook het uitlenen van al onze materialen kost je niets. Enkel wanneer je deze te laat terug binnen brengt, wordt er een kost aangerekend van € 0,15 per materiaal per dag.

Jouw weg vinden in de bib

Bij je eerste bezoek is het misschien moeilijk om meteen te vinden wat je zoekt. De bib-medewerkers zijn er voor je en geven je graag een rondleiding of gaan met je mee op zoek.

Weet je niet wat te kiezen? Misschien helpen deze hulpmiddelen je wel verder op weg:

Materialen meenemen en terugbrengen

Het uitlenen en terugbrengen van alle materialen gebeurt in de bib van Halle en Sint-Antonius aan de balie. In de bibliotheek van Zoersel kan het aan de 3 zelfuitleenbalies aan de ingang. Volg de instructies op het scherm.

Om materialen uit te lenen heb je altijd je identiteitskaart of lidkaart nodig. Heb je deze niet bij, kunnen we de materialen niet meteen mee geven maar wel even opzij leggen voor je.

Terugbrengen buiten de openingsuren kan ook in de boekenschuif buiten aan de ingang van de bibliotheek van Zoersel.

Check de tarieven en termijnen.

Nog vragen?

Misschien vind je je antwoord al tussen de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen