Wanneer een materiaal dat je graag wenst te ontlenen niet in het bezit is van één van de drie bibs van Zoersel, kan je het laten overkomen van een andere bibliotheek in Vlaanderen.

Je hebt twee mogelijkheden om een aanvraag in te dienen:

• Geef de titelinformatie aan de baliemedewerker in de bib.
  • Mail ons op bibliotheek@zoersel.be of bel op 03/2980 722

De normale leveringstijd is ongeveer een week, maar kan niet gegarandeerd worden. De titel kan immers uitgeleend of gereserveerd zijn in de andere bibliotheek en de verzending kan vertraging oplopen.

Zodra de titel voor je klaar ligt in onze bib, krijg je een seintje per mail of telefonisch. Kom het dan zo snel mogelijk halen, want ook onze uitleentermijn bij de andere bibliotheek begint te lopen.

De uitleentermijn is dezelfde als die voor materialen uit onze eigen bib. Titels die je ontleent via deze IBL-dienst kunnen niet verlengd worden.

De kost bedraagt 5 euro per aangevraagd materiaal.

Kunnen wij het gevraagde niet leveren dan brengen we je hiervan op de hoogte en worden er geen kosten aangerekend.