Leesjury zoekt juryleden

Leest je kind graag? Dan wil hij/zij misschien wel deel uitmaken van de Leesjury? Dit jaar neemt onze bib maar liefst deel met drie - in plaats van twee - groepen, verspreid over de derde kleuterklas tot en met het vijfde leerjaar.
Bedoeling is dat er een achttal boeken (voor)gelezen worden en dat er nadien, tijdens de leesgroep, over gepraat wordt met leeftijdsgenootjes. Aan het einde van de rit kiest ieder jurylid zijn favoriet. De stemmen worden geteld en de winnaars worden gevierd tijdens een heus slotfeest.

Lees je mee?

Leesplezier is belangrijk

Iedereen die wil, kan meedoen met de Leesjury. Ook als lezen niet zo vlot gaat. Vooral het leesplezier staat voorop.
Aangezien de kinderen uit groep 1 nog niet zelfstandig kunnen lezen, worden deze boeken tijdens de bijeenkomst nog voorgelezen. De kinderen uit groep 2 en 3 dienen de boeken thuis te lezen.

Hieronder kan je per groep meer info terugvinden samen met een link naar het inschrijvingsformulier.

Leesgroep 1

Leeftijd: 3de kleuterklas - 1ste leerjaar
Wanneer: 8 bijeenkomsten op woensdagnamiddag telkens van 13u30 tot 14u30
Data:woe 16 nov, woe 23 nov, woe 30 nov, woe 7 dec, woe 14 dec, woe 18 jan, woe 25 jan, woe 1 feb
Waar: Bibliotheek Zoersel, Dorp 54, 2980 Zoersel
Inschrijven is niet meer mogelijk. De inschrijvingsperiode is voorbij..

Leesgroep 2

Leeftijd: 2de en 3de leerjaar
Wanneer:8 bijeenkomsten op zaterdagvoormiddag telkens van 9u30 tot 10u30
Data:zat 24 sept, zat 15 okt, zat 12 nov, zat 3 dec, zat 14 jan, zat 11 feb, zat 4 maart, zat 25 maart
Waar: Bibliotheek Zoersel, Dorp 54, 2980 Zoersel
Inschrijven is niet meer mogelijk. De inschrijvingsperiode is voorbij.

Leesgroep 3

Leeftijd: 4de en 5de leerjaar
Wanneer: 6 bijeenkomsten op zaterdagvoormiddag telkens van 11u tot 12u
Data: zat 1 okt, zat 15 okt, zat 12 nov, zat 21 jan , zat 4 maart, zat 25 maart